Wij zijn trots! Trots op wat wij maken maar ook op de reacties die wij van onze klanten krijgen. Hieronder lees je een aantal van deze ervaringen.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan onze officiele facebookpagina.

Niek en Sari

Vakmannen, komen gemaakte afspraken na en leveren keurig werk. Er was een scheurtje in het stucwerk gekomen, erg snel en keurig opgelost. Top service, betrouwbaar en betaalbaar!

Benieuwd naar wat zij voor ons gemaakt hebben? Bekijk hier het resultaat

Lars, Cuijk

In december 2014 hebben wij een nieuwe woning gekocht in Cuijk, alleen zat er een grote scheur in het plafond en waren alle wanden voorzien van spagtelputz. Dit vonden wij niet mooi en wilden graag een gladde afwerking. Via een kennis ben ik terecht gekomen bij stukadoorsbedrijf V.C.F. Dezelfde middag kwamen zij kijken en konden mij direct een nette prijs afgeven en al binnen één week starten.

Ik heb het plafond en de wanden van hele benedenverdieping opnieuw laten stukadoren, de vloer en keuken werd netjes afgeplakt en voorzien van stucloper en er werd zeer schoon gewerkt. Al na 3 dagen waren ze klaar met ruim 70 m2 plafond en 70m2 aan wanden, en het eindresultaat was strak, glad en sausklaar opgeleverd helemaal naar wens. Medio maart 2015 heb ik een nieuw wandje van gipsplaten laten plaatsen op de slaapkamer, deze moest ook gestukt worden hiervoor heb ik stukadoorsbedrijf V.C.F. opnieuw benaderd en het resultaat was wederom uitstekend!

Kortom het zijn echte gedreven jonge vakmannen, klantvriendelijk en verstaan hun vak tot in de puntjes.

Benieuwd naar wat zij voor ons gemaakt hebben? Bekijk hier het resultaat

Thomas en Bregje

Bij ons hebben ze de hele beneden verdieping voorzien van een mooi schuurplafond (wildverband). Nadat we contact hadden gehad met Vincent waren we al snel aan de beurt. Ze waren op tijd op de afgesproken datum aanwezig en na een kop koffie gingen ze er meteen tegenaan. We zijn super blij met het resultaat!! Als je nog een goede stukadoor zoekt dan zit je hier goed!

Benieuwd naar wat zij voor ons gemaakt hebben? Bekijk hier het resultaat