Sausklaar stucen en airless afspuiten

Via de website zijn wij benaderd door een stel dat snel hun nieuwe woning snel in wilden. De wens was om de wanden en plafond sausklaar te stucen en sierlijsten door middel van hechtgips aan te brengen. Wij waren daarom erg enthousiast om dit voor hun te mogen doen.

Lees meer: Sausklaar stucen en airless afspuiten

Renovatie bij Bakkerij Veltmaat in Wijchen

Bakkerij Veltmaat is al 65 jaar een begrip in Wijchen en is gevestigd op meerdere locaties in deze prachtige plaats. Wij zijn telefonisch benaderd door de bakker en wij wilde hun ook graag helpen met de renovatie waar wij momenteel mee bezig zijn. De vraag die ons werd gesteld is of het mogelijk was de buitenkant van het pand te verfrissen. Omdat de bakker gewoon doordraait moest er een plan op worden gesteld om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Lees meer: Renovatie bij Bakkerij Veltmaat in Wijchen

Boven- en onderverdieping compleet gerenoveerd

Telefonisch zijn wij benaderd door een stel uit Horssen die op zoek waren naar een stukadoor voor de beneden en bovenverdieping. Zij gaven aan dat zij bij ons terecht zijn gekomen door een gemeenschappelijke kennis die zelf ook in de bouw werkzaam is en ons voor het stukadoorwerk had aangeraden. Nadat het contact vlot en goed is verlopen hebben wij al snel kunnen beginnen met de woning.

Lees meer: Boven- en onderverdieping compleet gerenoveerd

De onderverdieping met haard

Telefonisch zijn wij benaderd door de familie Janssen uit Malden. Zij zijn bij ons terecht gekomen door iemand waar wij mee samenwerken. Op dat moment was de familie Janssen bezig met de renovatie van het huis en hadden hiervoor ook een stukadoor nodig. Spoedig na het contact hebben wij een afspraak gemaakt om de vraag te bekijken en te bespreken. Dezelfde dag hebben wij een overeenkomst gesloten en zijn snel daarna begonnen met het stukadoren van de hele onderverdieping.

Lees meer: De onderverdieping met haard

Airless spuittechniek voor de keuken

Via een aannemer waar wij regelmatig mee samenwerken is er contact geweest voor een klus voor een keuken met bijkeuken. De wens was om de keuken en bijkeuken sausklaar te bewerken d.m.v. Airless Spuittechniek. Omdat wij ook samenwerken met een vakkundige schilder is hij ingeschakeld om het sauswerk extra strak en glad op te kunnen leveren.

Lees meer: Airless spuittechniek voor de keuken