Over ons

Wij zijn zoals vele stukadoorsbedrijven begonnen als werknemers bij een bestaand stukadoorsbedrijf. In deze voorafgaande jaren zijn wij flink gegroeid door veel werk te verrichten met verschillende technieken en methodes. Vanwege deze ervaring hebben wij een tijd geleden besloten onder een eigen naam verder te gaan.

Onze reden om onder een eigen naam te beginnen is omdat wij met veel jonge en gemotiveerde ondernemers werken en wij u hierdoor een scherpere prijs aan kunnen bieden. Omdat wij ook veel waarde hechten aan uw wensen willen wij voorafgaand ook graag bij u langskomen voor een uitwisseling van inspiratie en ideeën onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wij beschikken daarom ook over gedreven collega's en freelancers die graag met u mee denken.

Tijdens de beginperiode van ons stukadoorsbedrijf zijn wij vooral actief geweest in Nijmegen en omstreken. Maar dankzij de snelle groei die wij doormaken hebben wij de mogelijkheid gekregen flink uit te bereiden en in een groter gebied werkzaam te zijn in regio Nijmegen. Hieronder verstaan wij o.a. Wijchen, Overasselt, Beuningen, Weurt, Lent, Oosterhout, Bemmel, Ewijk, Berg en Dal en Groesbeek. Soms zijn wij voor klussen ook te vinden in Arnhem en omstreken zoals Elst en Huissen.

De nauwe samenwerking met freelancers geeft ons de mogelijkheid erg flexibel te zijn wat betreft mankracht en werktijden. In sommige gevallen vinden klanten het ook erg fijn dat er een goed resultaat in korte tijd neergezet kan worden. Om dit te kunnen verwezenlijken is het nodig dat wij te werk gaan met professionele en ervaren collega's die het vak als stukadoor daarom ook erg serieus nemen. Wij besteden hierbij veel aandacht aan hoogwaardig materiaal zodat wij u tevens garantie kunnen bieden op het werk dat wij hebben opgeleverd.

Wilt u meer over ons weten, of hoe wij te werk gaan? Laat dan een berichtje achter door het contactformulier in te vullen. Als u liever teruggebeld wilt worden kan dat natuurlijk ook!

Of bent u nog op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens de resultaten van onze projecten.